Linnaosavanemad peavad umbusalduse avaldamist ebaõiglaseks, alljärgnevalt nende pöördumine muutmata kujul.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on töötanud selle nimel, et tallinlaste elujärg paraneks ning Eesti pealinn jõudsalt areneks. Edgar Savisaare juhtimisel on Tallinnas soodustatud töökohtade loomist ja jätkatud sotsiaalse turvalisuse pakkumisel ka ajal, mil kogu riigis valitses kriis. Eesti pealinnast tuule tiibadesse saanud tasuta ühistransport näitab kogu maailmale meie innovaatilisi ideid ning annab eelkõige igale tallinlasele võimaluse ühistransporti kasutades raha kokku hoida.

Erinevalt muust Eestist on Tallinnas iive positiivne, seda suuresti tänu toetustele, mida Tallinn lastele ja peredele pakub. Tallinnasse asuvad ümber paljud, kes oma tegevusega annavad selge sõnumi, et pealinnas tehtud otsused loovad sotsiaalselt turvalist elukeskkonda. Leiame, et linnapeana, kes on saavutanud Tallinnas viimastel kolmedel valimisel rekordit tähistava häältesaagi, ja oma meeskonnaga absoluutse enamuse ehk rahva suurima poolehoiu, pole kahtlustki, et Edgar Savisaar peab kindlasti oma ametis jätkama.

Tallinna kaheksa linnaosa vanemat toetavad Edgar Savisaare jätkamist linnapeana. Peame rumaluseks poliitiliste oponentide emotsionaalseid ja ultimatiivseid tähtaegade seadmisi, mille eesmärgiks on vaid Riigikogu valimiste eel endale tähelepanu tõmmata. Sellise militaarse diskursuse kasutamine ei peaks Eesti poliitikale omane olema.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson

Kesklinna linnaosa vanem Mihhail Korb

Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov

Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova

Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda

Nõmme linnaosa vanem Tiit Terik

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Karin Tammemägi