Jevgenia Gertjed on Tallinna linnavalitsuse otsusest teavitatud. "Kui oleme Tallinna linnavalitsuse korralduse korteri üürile andmiseks kätte saanud, siis kutsume kodaniku Lasnamäe linnaosa valitsusse korralduse edastamiseks ja üürilepingu sõlmimiseks. Kodanik saab kuni üürilepingu sõlmimiseni kasutada soovi korral Tuulemaa sotsiaalmajutusüksuse peretuba. Puudega laps ja tema ema ei ole kordagi kodutuks jäänud ja elamispinna võimalus on olnud kogu aeg tagatud," ütles linnaosavanem Maria Jufereva.

„Usume, et eraldatud sotsiaalmaja korter sobib puudega lapsele ja tema emale elamiseks väga hästi, sest seal on olemas vajalikud tingimused ja teenused, näiteks on tagatud turvanupu teenus kui ka hooldustöötajad,“ sõnas Jufereva.

Gertje ei ole samas taotlenud elamist sotsiaalmajas, vaid on teinud taotluse munitsipaalkorterile, millele ta ootab vastust juba märtsist saadik. Gertje sõnul oleks sotsiaalmajas ühetoaline kortertuba talle ja Kseniale vaid ajutine lahendus. Ta ootab endiselt linnalt vastust, mis saab munitsipaalkorterist Vikerlase tänaval, millele ta on taotluse teinud ja isegi pakkunud, et ta teeks seal ise oma kuludega remondi.