"See ei olnud spontaanne meeleavaldus. See oli suhteliselt äärmuslike vaadetega inimeste kokku aetud seltskond. Mitte väga massiline, aga kindlasti väga ebameeldiv," rääkis Ligi ETV saates "Ringvaade". "Kindlasti ei ole see midagi, mille üle me rõõmu tunneme, aga seal oli tegemist ametiühinguga, ühe politoloogiga /.../ Ma ei naeruväärista, aga ütlen, et tegemist on meie poliitiliste oponentidega ja mina tegelikult seda riiki ei taha, kus arvatakse, et tänaval ongi õige koht poliitiliselt konkureerida," lausus Ligi.

Selle kohta, et Reformierakond üritas takistada kunstiakadeemia tudengitel partei kontori ees meeleavalduse läbiviimist, ütles Ligi, et tegu oli mingi funktsionääri ülepingutamisega, mis ei muutnud midagi, vahendab ERR Uudised.

"Tegelikult me kodanikuna keegi ei armastaks, kui akna all käiakse kraaklemas. Kui keegi sodib seina, raiub nimelist puud, kraakleb akna all suhteliselt ebaadekvaatselt, ega see ei meeldi kellelegi, aga peame selliseid asju taluma, see on meie saatus. Arvan, et neid ei peaks ka õilistama, kes seina sodivad või puid raiuvad," ütles Ligi.