Lained uhtusid numbrit 37 kandva pudelposti Slaidini rannale Kerry maakonnas Edela-Iirimaal. Seal asuva Dinglei linna elanik Nick Massett leidis pudeli 1. aprillil, kirjutas Meie Maa.

Masseti sõnul elab väikese õitsva kalasadamaga linnakese sadamasuus delfiin Fungie, kes teda saadetiseni juhatas.

Mees kirjutas, et käib tihti delfiiniga ujumas ning mainis, et on täiesti veendunud, et just Fungie juhataski pudeli asukoha kätte. Massetti sõnul on delfiin ümbruskonnas sedavõrd kuulus, et palju kalapaate ja jahte korraldavad regulaarselt sõite Dingleisse, et veelooma näha.

Nick Massett kirjutas, et tänu pudelpostile sai ta eestlaste ümbermaailmareisist teada ning ta õnnitles Lennuki meeskonda eduka reisi puhul. Masseti sõnul on tal tõesti kahju, et Lennuk tema kodukohast läbi ei sõitnud. Kohalikud oleksid meeskonda soojalt tervitanud.

Esimestena leidsid Lennuki purjekalt merre lastud pudelkirja Saksa abielupaar Elke ja Dieter Sebold Düsseldorfist Taani saare Vorupori rannast 16. märtsil.

Taani saare rannast meepurgis leitud kiri oli 40 saadetust viimane ja Lennuki meeskond lasi selle merre Taani väinades.

Maailmamere avarustele pudelis lastud kiri sisaldab sõnumit ümbermaailmareisil viibinud Lennuki jahi, kapten Mart Saarso ja Kuressaare jahtklubi kohta.