"Oksjonil suur lumehang. Hang asub Tallinna külje all, 15 minuti autosõidu kaugusel kesklinnast," selgitab müüja kuulutuses ja lisab: "Sobib suurepäraselt meeldivaks jõulukingituseks lähedastele!"

Oksjon algas 12. detsembril ning pakkuda on võimalik kuni 19. detsembrini. Hetkel on hange hinnaks 6 krooni, aga aega veel on.

"Tehnilised andmed:

Värvus: valge
Maksimaalne kõrgus: ~1,5m
Laius: ~1,5m
Pikkus: ~10m

Sisaldab suures koguses eluks vajalikku keemilist ühendit H2O, samuti väiksemas koguses ühendeid NaCL ja CaCl2, veelgi väiksemas koguses ka muid aineid.

Lumehange täpsem mass ja tihendus teadmata, kuna puuduvad vahendid selle mõõtmiseks.

Säilitada temperatuuril alla 0°C Celsiuse järgi!

Oksjoni võitjale kauba peale pudel Jägermeistrit, kui hind ületab 1000 EEK saab kauba peale ka ajaloohõngulise sissetöötatud lumelabida!"

Kliendid aga ei lähe põrsast kotis ostma ja nii on kuulutuse alla ilmunud rida täpsustavaid küsimusi. Just sealt selgub, et tegu on Taevataat&Sõbrad Co. Ltd. toodanguga.

Ilmselt oleks paljudel sellist hange vaja just suvel, kui nõudlus külma järele on mõnevõrra suurem. Paraku on küsimus "Huvi on muidugi suur, aga mul oleks vaja seda alles juunikuus, kas saab seniks hoiule jätta teie valdusesse?" esialgu veel vastamata.