“Sellest kohast ei tule kaardiga kinnist klubi,” kinnitas ETAle kohviku juhataja Mart Tomson. “Pigem on meie puhul ilmselt tegemist sellist Noku-klubi tüüpi klientuuriga,” lootis kohviku üks omanikke Rain Lõhmus.

Kohviku esimesel korrusel asub baar, kuhu mahub kolmkümmend inimest. Ka kõrvalruum on muudetud baariks, ilusate ilmadega on kavas kasutusele võtta ka majaesine terrass.

Teisele ja kolmandale korrusele on kohviku omanikud rajanud a la carte restorani, kuhu korraga mahub einestama ja kohviku akendest avanevat kaunist vaadet imetlema kuuskümmend inimest.

Maja keldrikorrusel paiknevad ultramoodsad tualetid, näiteks naiste poolel asuvad Eesti esimesed avaliku hoone naiste pissuaarid.

Mart Tomsoni sõnul on uue kohviku tunnusjooneks modernsus ja minimalism, kunagist 1960. aastate menupaika meenutavad eelkõige heledad toonid, valgus ja õhulisus. Ka kohvik-restorani sisevalgustus on paika pandud nii, et seal oleks võimalik näitusi eksponeerida.

Kohviku omanikud on investeerimispankur Rain Lõhmus, tema elukaaslane Inga Kolk, ning endised Schlössle hotelliketi restoranide nõustajad Mart Tomson ja Michael Bhoola.

Heledates toonides, roostevaba terasega kombineeritud sisekujunduse on teinud Front büroo arhitektid Gert Sarv, Margus Tammik ning Tarvo Hanno Varres.

DJ-d siin esinema ei hakka, muusika on uues kohvikus vaikne, lubas Tomson. Bhoola on lubanud, et uue restorani köök on moodne maailma köök, milles ta kujundab roogi vastavalt hooajale. “Menüü on eklektika erinevatest rahvusköökidest ning parasjagu müügil olevates hooajatoitudest,” seletas ta.

Pegasuse esimese korruse baar on avatud iga päev kella 8-02, teise ja kolmanda korruse restoranides pakutakse lõunat kella 12-15 ning õhtusööki kella 18-23.