Eelmisel aastal pidas ärimees Naresh Mody linnavalitsusega tihedat kirjavahetust, sest ta soovis vana Kasekese restorani maja asemele ehitada märksa suurema hoone, kui linnavalitsus oleks soovinud, kirjutab Tartu Ekspress.

Linnavolikogu tegi teisipäeval otsuse, mille järgi jäädi aga endale kindlaks ning määrati uue hoone ehitamise tingimusteks kuni neli korrust, millest neljas võib olla kuni 60 protsenti esimeste korruste ehitusalustest pindadest. Lisaks peavad planeeritava hoone esimesel korrusel asuma äripinnad, hoonel peab olema kaldkatus ning maja kõrgus ei tohi ületada üle tee asuva Tähe 20 hoone harja kõrgust.

Pärast otsuse väljakuulutamist oli aga Mody sellega päris rahul. Mody sõnul ei tea ta veel, millised ärid allkorrusele kõik tulla võiksid, kuid selles on ta veendunud, et restoran tuleb sinna kindlasti.

„Kunagi on seal olnud nii legendaarne restoran, mis on juba oma nime poolest kuulus, ning see oleks ju väga kasulik ja teretulnud, kui sinna tuleks samanimeline restoran uuesti. Selles mõttes on restorani tulek küll minu kindel tahe,“ lausus Mody.

Kindlaid ehituskuupäevi Mody öelda ei julgenud. „Nüüd hakkame kõigepealt äriplaani koostama ja siis hakkame alles ehitusele mõtlema.”