Oma läkituses loetleb Luik, et tänu temale ja tema meeskonnale on Paralepas rulapark, Vikerkaare lasteaed remonditakse, Vormsi saab uue praami, Österby sadam Noarootsis uue ujuvkai. Tänu temale ja tema meeskonnale remonditakse Jaama oja sild Kiltsi teel raudteejaama juures.

Ajakirjanik Lehte Ilves küsib maakonnalehes Lääne Elu irooniliselt, mida on riigikogu sada ülejäänud liiget läänlaste heaks teinud. Mida on teinud teised erakonnad?

Samuti huvitub ta, millega linnapea Sukles ja volikogu juht Karilaid nüüd sügisel valimistel uhkeldavad?

Ilves tahab teada, mis toimub poliitiku peas sellist mõõdutundetut enesekiitust ja häbitut valet inimestele laiali saates. Kas see on rumalus, alpus või häbitunde puudumine? Ja küsib, kust Lauri Luik ja tema meeskond riigikogus need miljonid eurod võttis?

"Müüs jälle kuldrublasid ja tõi kotiga kodukanti?" kirjutas Ilves. "Või on see maksumaksja raha, mille on maksumaksja usaldanud oma valitud esindajate kätte, et need seda vastutustundlikult ja õiglaselt jagaksid. Mitte ei kisuks igaüks omakasu silmas pidades endale, et sellega valijate ees uhkeldada, vaid mõtleksid Eesti kui terviku peale."