Lasnamäe linnaosa vanema Olga Ivanova sõnul on linnarahvas oodatud laupäeva keskpäeval turu pidulikule avamisele, avatseremooniale järgneb ka jõulukontsert laululastelt ja ansamblilt ning jõululoos, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

„Külastajatele avatakse kolm suurt sisehalli, mis pakub ostjale laias valikus värsket kala ja liha, suures valikus puu- ja juurvilja jm. värsket kaupa,“ ütles Ivanova.

Kui seni olid Lasnamäe turul ainult avaletid, siis nüüd on ka lisaks kolm suurt kinnist omavahel ühendatud ja soojustatud müügipaviljoni, kus hakatakse müüma värsket eestimaist kaupa. Neist kahes väiksemas hoones – kala- ja lihamajas – hakatakse müüma peaaegu ainult kodumaist kaupa otse tootjatelt. Suuremas hoones hakatakse aga pakkuma kõike puu- ja juurviljast kuni kohapeal küpsetatud saiakesteni.

Lisaks kohalikule toodangule tuleb suuremas turumajas müügile ka näiteks Poola, Leedu ja Läti kvaliteetne põllukaup.

Soojal ajal ehk kevadest sügiseni on kavas Lasnamäe turu terrassil avada ka välikohvik ning lastele mänguplats, et pakkuda turukülastajatele lisaks ostmismelule ka meeldivat vaba aja veetmise võimalust.

Et turulkäimine ka kaugemalt tulijatele võimalikult mugavaks teha, on turu juurde lisandunud ka uus bussipeatus „Lasnamäe turg“, kuhu toovad bussid 19, 35, 44, 50, 54, 55, 58 ja 65.

Lasnamäe turg on avatud E - L kella 10-17.00 ja P 10- 16.00.