Üritus oli vanalinnapäevade programmis, ent heategevusüritus eemaldati programmist ühepoolselt poolteist nädalat enne toimumispäeva ning siiani ei ole toetusfondi teatel õnnestunud ametnikelt saada selgitusi.

"Elu ratastel või mitte" on Liikumispuudega Laste Toetusfondi algatatud õpetlik heategevusüritus, mis annab tervetele inimestele võimaluse panna proovile oma teadmised ja oskused hoopis teises valdkonnas ning tunnetada ja kogeda liikumispuudega inimese elu ratastooliga liikumisel avalikes kohtades.

3-liikmelised võistkonnad läbivad võistlusraja Tallinna vanalinnas. Rajal on kolm punkti, mille läbimiseks tuleb kasutada ratastooli ning igas punktis lahendatakse üks ülesanne. Osalemistasudest sooviti toetada liikumispuudega laste ravi.

Sihtasutus Liikumispuudega Laste Toetusfond on 2009.aastal asutatud heategevusühing eesmärgiga toetada liikumispuudega lapsi ja nende peresid.
Sihtasutuse missioon on liikumispuudega laste ja nende perede heategevuslik toetamine läbi erinevate annetuste, toetuste ning heategevuslike ürituste.

Eesmärk on parandada liikumispuudega laste elukvaliteeti toetades ravivõimalusi ja abivahendite soetamist, pakkuda positiivseid emotsioone ning äratada kaaskodanikes hoolivust ja tähelepanu nõrgemate suhtes.
Soovime, et ühiskond vabaneks oma eelarvamustest ja muutuks avatumaks ning aitaks kaasa erivajadustega inimeste integreerumisele ühiskonda.