Esiteks, näide Savisaarest, kes suutis pärast pikka haigust naasta tööle ja poliitikasse, on paljude inimeste jaoks tõeliseks inspiratsiooniks. Edgar Savisaar on selgelt näidanud, et selles elus pole miski võimatu – elutahe ja sisemine sitkus võivad luua imesid.

Teiseks, Eesti Keskerakond on ainulaadne, sest organisatsiooni eesotsas on mastaapse ja ajaloolise taustaga isiksus, tänu kellele sai Eesti riik tagasi oma iseseisvuse ja demokraatlikud institutsioonid, valamata tilkagi inimeste verd. See isiksus, kes sai legendaarseks juba oma eluajal, on Edgar Savisaar.

Kolmandaks, Edgar Savisaar, on nagu võimas magnet, mis on valimistel alati kogunud rekordarvu hääli, mis omakorda kinnitab valijate usaldust, tunnustust ja austust tema vastu. Olen veendunud, et nii kaua, kuni Savisaar on valmis poliitikas jätkama, näitab Eesti Keskerakond valimistel garanteeritult häid tulemusi.

Neljandaks, Edgar Savisaar on üks haritumaid ja intelligentsemaid inimesi, keda ma olen kunagi kohanud. Ta on isik suure poliitilise kogemusega ja intellektuaalse kapitaliga. Just sellised inimesed peaksid kehtestama kõrgeid standardeid erakonna juhtimisel.

Viiendaks, just Edgar Savisaar suutis Eesti Keskerakonna baasil rakendada ühiskonna integratsiooni põhimõtteid mitte üksnes paberil, vaid praktikas. Eesti Keskerakond on andnud avalikkusele kõige rohkem vene päritoluga edukaid poliitikuid ja haldusjuhte, nagu Jana Toom, Mihhail Kõlvart, Mihhail Korb, Olga Ivanova, Andrei Novikov. Tuleb pöörata tähelepanu ka pealinna linnavolikogu koosseisule – vene päritoluga rahvaesindajate hääl kõlab seal üha kõvemini.

Kuuendaks, Edgar Savisaare arvel on palju hiilgavaid saavutusi, mille eest me võime teda tänada aastaid ja isegi aastakümneid. Selliste saavutuste hulka kuuluvad tasuta ühistransport Tallinnas, õigeusukiriku ehitus Lasnamäel, Tondiraba Jäähalli ehitus, sotsiaalsete töökohtade loomine raske majanduskriisi ajal ja lisatoetuste rakendamine pensionäridele.

Seitsmendaks, ma toetan Edgar Savisaart ka seetõttu, et ta on üllas ja väärikas inimene, kellelt saab palju õppida. Seetõttu toetan igati, et Edgar Savisaar jääks ka edaspidi Eesti Keskerakonna juhtimise juurde.