"Ninasarvikul on põhjust rahuloluks," korrutas Lang täna riigikogus küsimustele vastates.

Küsimusele, kus ja millal võimaldatakse riigieelarvest loomaaia arenguks küllaldaselt rahalisi vahendeid, ütles Lang, et loomaaia käekäigu eest vastutab eelkõige Tallinna linn ning loomaaia rahastamist puudutavad küsimused tuleb esitada Tallinna linnavalitsusele ja linnavolikogule.

"Riik on Tallinna loomaaeda aidanud ja võimaluste piires ka toetanud. Tänu riigi rahasüstidele valmis saanud lumeleopardi ekspositsioon ja paksunahaliste majas on ninasarvikud saanud endale uue põrandakatte. Kindlasti ei sekku me aga Tallinna hallatavate asutuste juhtimisse ega võta vastutust hakata üleval pidama nende asutusi. See oleks meie õigusruumis võimatu," ütles Lang.

"Viimase kümne aasta jooksul on riigieelarvest loomaaia investeeringuteks eraldatud kokku 2 598 422 eurot. Polegi nii vähe?! Paraku on Tallinna linnavalitsus suutnud sellest realiseerida 2 577 586 eurot ehk ühel või teisel põhjusel ei ole Tallinna linn suutnud riigi poolt eraldatud rahast 20 836 eurole üldse mingisugust sihtotstarbelist loomaaias leida," ütles Lang riigikogus.