"Need otsused, mida valitsus suutis teha, need olid õiged," ütles Lang Delfile ja lisas, et see saavutus hakkab välja paistma kõige paremini kuskil viie aasta pärast.

"Me tuleme sellest kriisist niipalju tugevamana välja, kui me sinna sisse läksime. Meie võimalus olla Euroopas kõige kiiremini arenev riik on nüüd kõige suurem," arvas Lang.

Lang tunnistas, et kriisi minnakse alati uisapäisa ning planeeritud kriisi minemist ei eksisteeri. "Aga jällegi on Reformierakonna valitsemise tulemus see, et meil olid kriisi minnes tagavarad ja reservid. Tänu nendele varudele, suutsime me riigi ära majandada ja majandada veel selliselt, et õnnestus Maastrichti kriteeriumitelegi vastata."

"See kergelt küll kätte ei tulnud. Seletada Neiveltitele ja igasugustele inimestele seda, et ei ole mõtet hakata viimase raha eest nüüd ettevõtlust edendama s.t. ettevõtlusele peale maksma on üsna keeruline," sõnas reformierakondlane.

Suurim väljakutse oli töölepinguseadus, allikakaitseseadus pöörati müüdiks

Kõige suurem väljakutseks peab Lang töölepinguseadusega tegelemist. "See lõppes väga edukalt, aga see oli kõige suurem kaklus kogu selle nelja aasta jooksul. Mulle isiklikult ka, sest ma ise vedasin seda koos Maret Maripuuga," hindas Lang.

Allikakaitse seaduse kohta ütles Lang, et selle puhul on tegemist müüdiga, mis on püsti keeratud ühe tööstusharu poolt. "Ma toonitan, et isegi mitte ajakirjanike poolt. Ajakirjanikega me leppisime selle suhtes kokku kohe alguses, aga mis puudutab tööstust, mida esindab Ajalehtede Liit, siis nendega oli võimatu leida mingisugustki kompromissi."

Langi sõnul on allikakaitse seadus nüüd tehtud ja rohkem mingit ajakirjandusregulatsiooni tema arvates Eestisse kunagi vaja ei ole. "See, et seda vaja oli, oli kõigile selge juba 15 aastat. Ma teadsin väga hästi, et sellest tuleb üks suur skandaal.

Presidendile allikakaitse seaduse väljakuulutamise eest pressivaenlase tiitli andmist peab Lang lihtsalt vaimuvaeseks. "Siis võiks ju näiteks Puutöö Liit ka presidendile anda puutöövaenlase tiitli, sellepärast, et ta ei loo mingisuguseid eeliseid kellegile."