Kultuuriministeeriumi avalike suhete osakonnajuhataja Ave Toots-Erelt ütles, et minister Rein Lang on lähetuses. Kultuuriminister on tänasest kuni 7. juunini visiidil endises Jugoslaavia Makedoonia Vabariigis.

Ka kunagine kultuuriminister, praegu välisministri ametis Reformierakonna juhatuse liige Urmas Paet ei saa töökohustuste tõttu õhtul teatrisse minna, sest osaleb Istanbulis Maailma Majandusfoorumil.

Reformierakonna ühe juhatuse liikmel Valdo Randperel ei ole teatri plaanidest aimugi ja kuna tal pole piletit taskus, siis ilmselt ei jõua ta ka õhtusele üritusele. Randpere avaldas arvamust, et teater oleks ise võinud Reformierakonna juhatuse liikmed koosolekule kutsuda.

Reformierakonna riigikogu fraktsiooni liige Imre Sooäär tõdes, et talle on NO teatri lavastused alati meeldinud ja ta vaatab neid ka suure teatrisõbrana edasi. “Kui võimalik, tahaks edaspidi ka selle uue lavastuse ära näha,” ütles Sooäär Delfile. “Tänasele on piletid ilmselt juba välja müüdud. Kuulsin sellest alles eile õhtul.”

Seekordse koosoleku kutsub kokku teater NO99 trupp ja tegemist on avaüritusega sarjast "Esimesed lugemised". Koosolek algab täna õhtul kell 22.