Sutter kommenteerib Meie Maa uudist tema lambafarmis toimunud loomade väärkohtlemise kohta järgmiselt: "Olen Saaremaa Ökoküla AS omanik alates 1999. aastast. 2014. aastal ja 2015. aasta suve jooksul kadus karjamaadel teadmata asjaoludel ettevõtte lambakarjast suurel hulgal lambaid, kokku üle 1000 looma. Eelmisel suvel ametisse asunud Saaremaa Ökoküla AS juht Meelis Laido asus juhtunut uurima ning kuna asjaolud olid segased, tegi ta 2015. aasta lõpus politseile avalduse asjaolude väljaselgitamiseks. Ühe versioonina kontrolliti ka ettevõtte töötajate seotust loomade kadumisega.

Tänaseks on selgunud mitmeid asjaolusid, mis annavad alust kahtlustada endiste töötajate hoolimatust ja ebaausast käitumist tööandja suhtes, millega on põhjustatud ettevõttele olulist kahju. Kahtlustest ajendatuna tegi ettevõtte juht 17. aprillil endisele farmi juhatajale ülesandeks oma töö uuele farmi juhile üle anda. Sellest aga farmi juhataja keeldus. 25. aprillist on endise farmi juhatajaga tööleping lõpetatud ning ametis on uus meeskond. Koos farmi juhatajaga lahkus lisaks kolm töötajat."

Asjaolude selgitamiseks on uurimist läbi viimas politsei, ütles Sutter. Kuna uurimine käib, ei ole tal võimalik täpsemalt avalikult juhtunu detaile kommenteerida.

"Kinnitan, et ettevõtte juhtkond teeb koostööd politseiga ning on äärmiselt tõsiselt suhtunud Saaremaa veterinaarkeskuse ettekirjutustesse. Tänaseks on Saaremaa Ökoküla loomadele tagatud piisav sööt ja muu vajalik loomade heaolu tagamiseks. Kui politsei on uurimise lõpetanud, saame selle loo asjaoludest lähemalt rääkida ka avalikkusele."