Vastuseks The Telegraphi reisilisa ajakirjaniku küsimusele parima hotelli kohta, kus ta viibinud on,  vastas Zephaniah, et tal on neid  kaks.

"Teine on Aasa Puhkemaja Eestis. See on metsaonn Kilingi-Nõmme lähedal. Käin seal mõnikord kirjutamas. Kui esimest korda saabusin, öeldi mulle muuseas, et umbes keskpäeva paiku tuleb karu uksele koputama. "Anna talle lihtsalt süüa ja ta läheb minema." Arvasin, et tegu on naljaga. Kuid järgmisel päeval, kui ma ukse avasin, seisis seal karu. Andsin talle mõned banaanid ja ta läks minema. Ilus," rääkis Zephaniah.

Veel kiitis Zephaniah  Cerulean torni Tokyo Shibuya rajoonis, kuna seal on suurepärane vaade alla tänavale, kus hästi käituvad sipelgasuurused inimesed teed ületavad.

1958. aastal Birminghamis sündinud Benjamin Obadiah Iqbal Zephaniah on üks tuntumaid inglise nüüdiskirjanikke, kes kirjutab põhiliselt Jamaica rastafaril põhinevat kirjandust ning dub poeesiat. Aastal 2008. lisas The Times ta briti 50 parima sõjajärgse kirjaniku nimekirja. 

Aasa Puhkemajad sobivad hästi Edela-Eestiga tutvujale, sest Pärnu, Viljandi, Nigula raba, Soomaa ja Pärnu lahe rannik jäävad autotunni kaugusele. "Ärge üllatuge, kui hommikusöögi ajal jalutab metskits akna alt mööda. Ka kukeseenemets pole kaugel," seisab kodulehel.