„Vaatamata telereklaami käivete ning Tallinna TV vaatajaskonna teatavale kasvule, on TTV reklaamitulu hoopis üle 20% võrra vähenenud. 3,5 miljoni eurose kogueelarvega telekanali tulu reklaamimüügilt oli selle aasta kolmes esimeses kvartalis umbes 33 000 eurot võrreldes eelmise aasta 42 000 euroga,“ ütles Kukk.

„Pea olematu reklaamitulu näitab, et kanali propagandistliku maigu ja linnavalitsuse korruptsiooniskandaalide tõttu on nii linnavalitsuse kui linna televisiooni maine niivõrd madal, et ettevõtetel puudub igasugune huvi sinna reklaami osta. Reklaam Tallinna TVs mõjub antireklaamina,“ rääkis linnavolinik.

Samuti tõi Kukk välja nüansi, et kui vaatajanumbrites on TTV osakaal umbes üks protsent, siis kanali reklaamitulu moodustab telemaastiku reklaamikäibest vähem kui 0,2 protsenti.

Kuke sõnul on linnameediaga seonduv probleem laiem kui üksnes Tallinna TV. „Linnavalitsus põletab ainuüksi sellel aastal propagandale kokku üle 5,5 miljoni euro. Järjekindlalt toodetakse meeletutes mahtudes jama, millel puudub nii sisu kui tarbijaskond,“ lõpetas Kukk.