"Olen saatnud oma argumenteeritud seisukoha Eesti Raudtee nõukogule ja mul ei sobi seda avalikkuse ees kommenteerida. Küsige nõukogu uuelt esimehelt Viljar Arakaselt," edastas Delfi Tõnis Paltsu sõnad, mil ta selgitas, et on Hiinast uute vedurite ostmise vastu.

Kui Delfi küsis seda kirja Eesti Raudteest, siis avalike suhete juht Urmas Glase väitis, et sellist kirja pole.

Pöördusime omakorda Paltsu poole, kes vastas nüüd kirjalikult: "Enne nõukogu viimast koosolekut, millel osalesin, saatsin oma seisukohad meilina. Hiljem olid sealt võetud seisukohad nõukogu koosoleku protokollis."

Sellest hoolimata püsib ka Glase oma seisukohtade juures ja vastas Delfile laupäeva hilisõhtul: "Tean seda, mida Palts on meediale öelnud ja mida olen lehtedest lugenud. Ja öelnud on ta, et on endise nõukogu liikmena uuele nõukogule saatnud mingi kirja. Ka teie küsite samat kirja. Sellist kirja meil ei ole. Pole seda ka uue koosseisu nõukogu protokollis. Küsisin nõukogu liikmetelt ja nõukogu
sekretärilt. Kellelgi pole Paltsiga alates tema nõukogust lahkumisel mingit kirjavahetust. Ehk ta lõpuks siiski täpsustab, millele ta vihjab? Koomiliseks kisub juba tõesti."

Seega ei oska enam Delfi kuhugi kolmandat ringi pöörduda ja ootab, mil see kiri lõpuks toimetusele saadetakse.