Foorum on avatud aadressil www.luud.ee kust on võimalik lugeda foorumi ideest, avaldada arvamust ning pakkuda uuele erakonnale nime.

„Jaanuaris toimunud ümarlaudade käigus kogusime väga palju uudseid ideid ja lähenemisi, kuidas Eestit paremaks muuta. Ühtlasi jõudsime järeldusele, et uue erakonna programmi peaksid saama panustada kõik huvilised. Seetõttu lisasime foorumisse arutamiseks põhilised ümarlaudadelt koorunud ideed tänase olukorra parandamiseks, mida igaüks saab täiendada ja hinnata,“ selgitas Ojuland pressiteates.

„Foorumil välja pakutud väärt ideid arvestab uus poliitiline jõud oma tulevases programmis," lisas Ojuland. "Samuti ei kao foorum, kus inimesed saavad arutada riigi toimimist puudutavatel teemadel pärast seda kui uus erakond on loodud. Foorum liidetakse lihtsalt uue erakonna koduleheküljega. Rahvas peab tundma, et nad on osa riigi valitsemisest, vastandina täna Eestis loodud olukorrale.“

www.luud.ee nimi sai valitud lähtudes kõigis senistes aruteludes üles kerkinud põletavast vajadusest Eesti korda teha. "On ju luud hea perenaise või peremehe esimene tööriist, kui ta oma koduhoovist sinna kogunenud mittevajalikku rämpsu likvideerima hakkab," selgitas Ojuland.

"Ka toetub meie keha luustikule, seega saavad foorumi debattides üleskerkivatest teemadest uue erakonna luud." Foorum paneb aluse uuele avatud lähenemisele Eesti poliitikas, mille eesmärk on kaasata poliitika kujundamisesse võimalikult palju inimesi.

Foorumis saab hetkel arutada 11 valdkonna üle, lisaks pakkuda rubriigis varia enda jaoks olulisi teemasid. Erakonna nime variantide pakkumine kestab neljapäevani.