Dmitrijevi sõnul toimus teisipäeval ja kolmapäeval riigikogu Keskerakonna fraktsiooni tööseminar, kus arutati 2016. aasta esimese poolaasta tööplaane.

Koosviibimise käigus tekkis mul konflikt fraktsioonikaaslasega.

Koosviibimise käigus tekkis Dmitrijevil konflikt fraktsioonikaaslasega. Kellega täpsemalt, pole hetkel veel teada.

"Soovisin aja maha võtta ja probleemist mõneks ajaks eemalduda. Tundes end kainena, lahkusin autoga. Jõudsin sõita mõne minuti, kui sõitsin teelt välja ja auto jäi kinni. Hiljem mu enda poolt kutsutud kiirabi viis mind Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ülevaatusele, kus mu verest tuvastati minule teada olevalt ka alkoholi," kirjeldas Dmitrijev juhtunut.

"Vabandan südamest avalikkuse, oma pere, valijate ja fraktsioonikaaslaste ees. Kuna tõenäoliselt järgneb sellele intsidendile politseiuurimine, siis hetkel täiendavaid kommentaare ajakirjandusele kahjuks anda ei saa. Mõistagi teen võimaliku uurimise käigus igakülgset koostööd. Ka oma töö jätkamise riigikogus otsustan hilisemal hetkel."

Alkoholijoobes autorooli istunud riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Dmitri Dmitrijev sõitis 6. jaanuaril Harjumaal teelt välja vastu kändusid ning ta toimetati haiglasse. Ekspertiis tuvastas tal kriminaalse joobe.