Maanteeinfokeskus teatas, et ilm oli pärastlõunal pilves, sademeteta, kuid kohati esineva udu tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid enne kella nelja vahemikku 0 kraadist kuni -2 kraadini.

Seoses suurveega on liiklusele suletud Pärnu maakonnas Jaagupi - Urissaare maanteel Tallinna - Pärnu - Ikla maantee ja Urissaare vaheline maanteelõik (km 2,89-8,79). Ümbersõit Kabli-Massiaru või Laiksaare-Massiaru-Teaste kaudu.

Uputuse tõttu on suletud ka Pärnu maakonnas Kalli - Tõstamaa - Värati maantee 5. kilomeetril. Ümbersõit Kärbu või Audru kaudu.

Pärnu maakonnas Abja-Paluoja - Vana-Kariste - Kamali maantee Viljandi maakonna piirist Kamalini (km 12,3-14,9). Ümbersõit Abja-Paluoja - Sarja ja Tõlla kaudu.

Lääne maakonnas Vanamõisa - Koonga - Ahaste maantee Vanamõisast Pärnu maakonna piirini (km 3,0-4,0). Ümbersõit Kirbla - Lihula - Oidremaa - Mihkli kaudu.

Liiklejaile teadmiseks, et suurvee tõttu on liiklemine raskendatud Viljandi maakonnas Kildu - Oksa - Tõramaa maanteel (km 0,0-24,7).