"Meie maja ümber on parkimiskohti küll, kuid seda kasutavad ka teiste majade elanikud. Mõtlesime ehitada rohelise parkla majale lähemale, mis mahutaks vähemalt 30 autot," rääkis Delfile Toivo Orgussaar.

Kohal, kuhu parkla peaks tulema, on praegu muruplats. "See on tegelikult linnamaa ja seal on praegu laste mänguväljak, kus on üle 20 aasta vanad roostes mänguredelid, mida oleme soovitanud juba ammu maha võtta. Ja liivakastid, kus käivad sees koerad-kassid, lapsed seal ei käi,"kirjeldas Orgussaar praegust olukorda. Kui kõik plaanikohaselt läheb, tahaks korteriühistu parkla kõrvale ka väikese puhkeala ehitada.

"Tahaksime veel jõuda sellele rongile, et saada toetust programmi „Hoovid korda“ raames. Aga isegi kui me ei saa toetust, arvan, et kuna see parkla on ikkagi vajalik, teeme selle kasvõi oma jõududega valmis," kinnitas Orgussaar.

Linnavalitsus kiitis möödunud nädala istungil heaks kava, mille kohaselt tuleb lähiaastail linna elamurajoonidesse juurde 90 uut parkimisala.

Suurem osa kavandatavaid parklaid tuleb paneelmajade rajoonidesse: Mustamäe saab 22, Lasnamäe 20 ja Põhja-Tallinn 22 uut parkimis­ala. Kristiine, Nõmme, Haabersti ja kesklinn saavad juurde kas 15 või vähem uut parkimisala.