Juba varem on avalikuks saanud, et Moissejev on nõukogu liige ka linnaettevõtetes Narva Vesi ja Transservis-N, vahendab BNS.

Kohus karistas Moissejevit altkäemaksu andmise katse eest kümnekuulise vangistusega. Ühtlasi mõistis kohus Moissejevilt välja sundraha ja kriminaalmenetluse kulud kokku 16 295 krooni ulatuses. 16 060-kroonine ekspertiisitasu jäi riigi kanda.

Kaitsepolitsei uurimisandmetel pani munitsipaalosalusega ettevõtete AS Heakorrastus ja AS Narva Vesi nõukokku kuulunud Moissejev õigusrikkumise toime 2008. aastal Jõhvis, kui oli saanud kahtlustuse Ida prefektuuri menetluses olevas kriminaalasjas ning palus politseiuurijal mõjutada menetluse käiku.

Moissejev palus Ida prefektuuri majanduskuritegude talituse vanemkomissaril Jevgeni Fedorenkol langetada teda rahuldavad otsused kahes kriminaalasjas, lubades vastutasuks kolmes osas tasuda korrakaitsjale 300 000 krooni. Kaks päeva hiljem andis ta politseiametnikule Jõhvis üle esimese osa altkäemaksust ehk 100 000 krooni. Seejärel pidas kaitsepolitsei mehe kinni ja ta võeti kohtu loal vahi alla.