AS Tallinna Vesi teostab ehitustöid Tammsaare teel asuval veeotorul 6-8. veebruaril, teatas AS Tallinna Vesi.

Selleks, et võimalikult vähe ümberkaudsete piirkondade elanike igapäevaseid toiminguid ja eluolu häirida, alustatakse ehitustöödega 6. veebruari südaööl (ööl vastu 7. veebruari), mil vett tarbitakse kõige vähem. AS Tallinna Vesi planeerib tööd lõpetada ja tavapärase teenuse taastada hiljemalt 8. veebruari keskpäevaks.

Veetoru sulgemine võib tekitada lühiajaliselt probleeme korrusmajade kõrgemate korruste elanikele järgmistes piirkondades: Laki tänaval, Kadaka teel ning selle lähipiirkonnas, Sõpruse pst ja Mustamäe tee vahemikus ning Endla tänavast kuni Tammsaare teeni.

Tallinna Vee teatel on nad võtnud kasutusele vajalikud meetmed, et tagada elanikele normaalne veevarustus. "Siiski soovime, et inimesed teaksid arvestada, et ülemistel korrustel võib esineda probleeme veesurvega," märgib ettevõtte pressiesindaja.

Ehitustööde järgselt võib lühiajaliselt esineda häireid vee kvaliteedis. Sellisel juhul palub AS Tallinna Vesi koheselt võtta ühendust nende avariiosakonnaga ööpäevaringsel telefonil 626 2400. Samuti tules ühendust võtta ka siis, kui pühapäeva õhtuks ei ole taastunud tavapärane veesurve.