Sõjakooli kadettide jalutuskäik Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuse hoone juurest Riia tänavalt Raekoja platsile algab kaitseväe orkestri saatel kell 9.00. Raekoja platsil tervitavad kadette Tartu linnapea Urmas Kruuse ja Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste ülem kolonel Aarne Ermus.

Rahvusvahelise sõjalis-sportliku patrullvõistluse pidulik avamine toimub homme, 1. aprillil Raekoja platsil. Sõjakooli patrullvõistluse esimene võistkond stardib kell 11.00 Kardla küla lähedalt. Viiendat korda korraldatavale võistlusele on registreerunud 17 võistkonda. Välisriikidest on sel aastal esindatud Soome, Rootsi, Norra, Saksamaa, Poola, Läti, Leedu ja Austria sõjakoolide esindajad. Võistluse orienteeruv lõpp on kell 20.

Võistlus viiakse läbi Tähtvere valla ning Tartu linna territooriumil. Võistlusraja pikkuseks on ligikaudu 18 kilomeetrit ning selle läbimisel tuleb kolmeliikmelistel võistkondadel kontrollpunktides piiratud aja jooksul täita erinevaid sõjalis-sportlikke ülesandeid, mille märksõnadeks on sõdurioskused, füüsiline ja vaimne võimekus ning meeskonnatöö. Lisaks täiendatakse kontrollpunktides vajadusel veevarusid, kasutatakse meditsiinilist abi ja puhatakse. Võistluse ametlikeks keelteks on eesti ja inglise keel ning võistlejad on kohustatud kandma oma riigi tunnustega vormiriietust. Mulluse patrullvõistluse võitis Scoutspataljoni 1. meeskond.

Laupäeval  jätkub sõjakooli 92. aastapäeva tähistamine traditsioonilise kadetiballiga. Kõrgema Sõjakooli sünniks loetakse 3. aprilli 1919.a., mil tollane sõjavägede ülemjuhataja kindralmajor Johan Laidoner allkirjastas käskkirja nr. 25, pannes aluse Eesti Vabariigi Sõjakoolile. 1923. aastal liideti see koos teiste sõjaväeliste koolidega Sõjavägede Ühendatud Õppeasutisteks.