Seda selgitas Delfile kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg, kes palus esmalt tekitatud ebameeldivuste pärast vabandust ning ühtlasi palus ta ameti nimel linnakodanikelt mõistvat suhtumist.

Sulg märkis, et täna öösel tehti kommunaalameti tellimusel Suur-Ameerika tänaval (lõigus Suur-Ameerika tn 31 kuni Õllepruuli tn) sõidutee teekatte hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil. "Tööd jätkuvad 21. septembri [täna] õhtul lõigus Endla tänav kuni Suur-Ameerika tänav 31," lausus Sulg. Ta lisas, et kommunaalamet ise on andnud ka loa öisel ajal Suur-Ameerika tänaval hooldusremonttöid teha.

"Tiheda liikluse tõttu puudub paljudel Tallinna linna tänavatel võimalus remonttööde teostamiseks päevasel ajal, mistõttu teostatakse suur osa tänavate hooldusremonttöödest õhtusel ja öisel ajal," selgitas Sulg.

"Suur-Ameerika tänav on väga tiheda liiklusega tänav, mistõttu ei ole võimalik remonttöid päevasel ajal teostada ilma liiklejaid segamata ja töötegijaid ohtu seadmata. Tööde teostamisega kaasneb paratamatult ka teatav müra, mis häirib ajutiselt öörahu," nentis Sulg.