Kell 16.45 juhtunud õnnetuses jäi rattaga sõitnud mees peale bussi veel Fiat Doblo kaubiku ning haagisega veoauto Volvo FH12 alla. Kõik autojuhid olid kained, rattur aga ilmselt purjus, kirjutab SL Õhtuleht.

“Kohal olnud politseinikud teadsid öelda, et mees on ka varem sellise liikluskäitumise eest trahvi saanud,” sõnas Ida politsei pressiesindaja Helen Vares. Ekspertiisi pole siiski veel tehtud, kuid Varese sõnul olid mehel lõhnad juures.

Märt Puust maanteeametist märkis, et libedust õnnetuskohal olla ei saanud, sest temperatuur oli nullis ja ööpäev tagasi oli tee saanud libedusetõrjet.

Samas rääkis kohalik elanik Jüri, et õnnetuskohta suvel paigaldatud uus asfalt on ratturite elu raskemaks teinud. “Tee on kitsas ja teepeenart sisuliselt ei ole.” Seejuures on sealkandis palju suvilaid ning nendega koos ka rattureid.

“Seal on ruumi täpselt kahe auto jaoks, aga kui teel veel keegi ka kõnnib või rattaga sõidab, on asi juba päris jube,” nentis Jüri.

Maanteeameti andmetel on tänavu kümne kuuga surma saanud kaheksa autoga kokku põrganud ratturit, mullu sama ajaga oli hukkunuid 13.