Null esinemist pandi 13. septembrist kuni 21. detsembrini kestnud istungjärgul kirja Isamaa ja Res Publica Liidu liikmele Elle Kullile, kes käis küll usinalt istungitel kohal, kuid ei võtnud kordagi sõna, selgub riigikogu statistikast.

Sama napisõnalised olid Reformierakonda kuuluvad Jaanus Rahumägi ja Rain Rosimannus. Nii hiljuti Kreeta suvilaskandaaliga ajakirjanduse huviorbiidis olnud Rahumägi kui ka oravapartei üheks juhtpoliitikuks peetav Rain Rosimannus said kirja null esinemist.

Erilise jutukuse poolest ei paistnud silma ka reformierakondlane Rein Aidma, kes sai kirja kaks esinemist, ning tema parteikaaslased Terje Trei ja Leino Mägi samuti kahe esinemisega. Kaks korda tegi mikrofoni ees suu lahti ka IRLi üks veterane Lauri Vahtre.

Reformierakondlased Lauri Luik ja Harri Õunpuu võtsid istungil sõna kolm korda ning nende parteikaaslane Ivi Eenmaa neli korda.

Kõige rohkem kõnelesid Toompea suures saalis loomulikult riigikogu esimees Ene Ergma ning asespiikrid Keit Pentus ja Jüri Ratas, kes istungeid juhatades võtsid sõna vastavalt 1210, 1306 ning 899 korda.