Sven Vetevoo poolvend Kalle pole lootust kaotanud. Ta tunnistab aga SL Õhtulehes, et kui Sven ja Merle tõesti sukelduma läksid, siis on nende pääsemine juba kahtlane.

“Kui vaadata kas või Soome uudiseid, siis kadunud inimesi ilmub välja siiamaani. Aga kui Sven ja Merle olid tõesti sukeldumas, siis… siis on võimalus väiksem, et nad pääsesid,” kõneleb Kalle.

Tai Punane Rist on ametlikult teadmata kadunuks kuulutanud aga neli eestlast — peale Voodri, Vetevoo ja Ermi on nimekirjas ka Pille, kelle aga Eesti välisministeerium kinnitab Soomes viibivat.

Merle ja Sven sõitsid Taisse 20. detsembril, turismifirma büroo kaudu ostsid nad küll lennukipiletid, ise aga leidsid hotelli. Seetõttu ei tea keegi, missuguses hotellis nad viibisid. Päev enne õnnetust viibisid nad veel Phuketis.

Tõnis Erm jäi kadunuks Phang-Nga provintsis, kus tsunamiohvreid oli väga palju. Ta oli just enne hiidlainet läinud randa jooksma. Tema naine ja lapsed on Eestis tagasi.

Välisministeerium on kolme kadunud eestlase andmed saadetud rahvusvahelisele Punasele Ristile, Interpolile, Tai ametivõimudele, Tai aukonsulile, Soome ja Rootsi välisministeeriumile ning teistele Euroopa Liidu ametivõimudele.