Katse tänava riigimaal, kus asub Kohtla-Järve bussijaam, seisab liiklusmärk, mis keelab seal peatumise, välja arvatud nende firmade sõidukitel, kellel on jaama rentnikuga leping ja vajalik luba, vahendas Põhjarannik.

Bussijaam kuulub linnale, selle rentnik on Ekspress Auto L. Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov ütles, et keelumärgi pani firma üles kokkuleppel kohaliku omavalitsusega, et bussijaama ülalpidamiseks tasu maksta.

Maakonnaliine teenindavad Sebe bussid ei sõida enam üldse bussijaama sisse, välja arvatud 105. liini buss, millega sõidab palju kooliõpilasi. Bussijaama ei sõida sisse ka suurem osa teiste firmade maakonnaliinide busse. Nad peatuvad linna keskel L. Koidula tänava peatuses.

Sebe juhtkond selgitas, et sõitjail on mugavam väljuda ja peale minna linna keskuses, ning teiseks on tasu, mida bussijaama rentnik nõuab, põhjendamatu. ASi Sebe juhatuse esimees Kuldar Väärsi leiab, et tasu peab olema proportsionaalne osutatavate teenustega, neid aga Kohtla-Järve bussijaamas praktiliselt ei ole.