Nüüdseks on selge, et neljateistkümnest kabiinist kaheksa seatakse üles Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 91. ja 142. kilomeetri vahele. Neist kuus pannakse Pärnu linna piirist Tallinna poole ja kaks Ikla poole, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kõik kaheksa kabiini seatakse üles maanteelõikudele, kus piirkiiruseks on 90 km/h. Kabiinide täpset asukohta ei olnud maanteeamet nõus veel avaldama, viidates sellele, et tehtud on alles lõikude eelvalik. Kaamerate asukohad avalikustatakse enne paigaldamise algust.

Ka ülejäänud kuue kabiini asukoht saab maanteeameti kinnitusel selgeks lähiajal. Aprillikuu lõpus kiitis majandusministeeriumi liikluskomisjon heaks kava paigaldada kabiinid Tallinna-Narva maantee Jõhvi-Narva lõigule. Ilmselt paigaldatakse kabiinid Tallinna-Narva maanteele ka politsei- ja piirivalveameti juhtiva korrakaitseametniku Riho Tänaku sõnul.

Maanteeameti andmetel läheb üks kabiin ilma mõõteseadmeta maksma umbes 270 000 krooni, koos kaameraga maksaks samasugune kabiin 900 000 krooni. 14 uue kabiini paigaldamise kogumaksumuseks koos käibemaksuga kujuneb ligi 3,8 miljonit krooni.