Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas, et Andra Veidemann on inimene, kes on alati otsinud poliitikas ja mujalgi ühisosa ning toonud erinevaid osapooli kokku. "Ühiskondlikku leppe sihtasutuse juhatajana seisis ta aktiivselt muu hulgas teaduse rahastamise eest. Andra Veidemann koondas erinevaid organisatsioone ja inimesi, et tõsta aktiivsust poliitilistes protsessides kaasalöömisel ning ühiskondlike debattide taset. Viimase aja sündmused on näidanud, et rahulik ja konstruktiivne dialoog on väga vajalikud ning peame ühiselt üksteise kuulamisel veelgi pingutama. Andra panus selleks on kahtlemata väga teretulnud," rõhutas Ratas.

Veidemann leidis, et erakonna esimehe Jüri Ratase töö on selgelt näidanud, et ta liitub muutunud erakonnaga. „Keskerakond on muutunud selliseks erakonnaks, kuhu tahan jälle kuuluda ja kuhu mind on tagasi kutsutud,“ sõnas endine poliitik. Veidemann, kes on olnud ka aastatel 1995-1996 Keskerakonna esimees, sõnas, et Jüri Ratas ja tema meeskond on suutnud seda, mida mõne kuu jooksul ei õnnestunud temal erakonnas korda saata. „Mul on hea meel olla selle tugeva meeskonna liige ning panustada Keskerakonna valimistulemusse,“ kinnitas ta.

Ta möönis, et ei kuulu rubriiki uued tulijad, vaid on pigem inimene, kes mäletab iseseisvuse taastamise aja ning poliitika algusaastate head, halba ja ka tehtud vigu ning soovib kogutud teadmisi Eesti heaks praegu ning tulevikus kasutada. „Minu jaoks on kindlasti oluline teema haridus, mille eest olen pikalt seisnud. Mul on hea meel, et oleme täna jõudnud erakondadeülese kokkuleppeni, et teaduse rahastamist tuleb tõsta. Samuti leian, et tänapäeva maailmas on erakordselt tähtis kaasamine, ühise leidmine ja hoidmine. Annan endast parima, et liiguksime suunal, mis meid neile eesmärkidele lähemale viiks,“ rõhutas ta.