Keskerakonna toetus Tallinnas on juunikuust alates langenud, selgus BNS-i tellitud TNS Emori uuringust. Kui juunis toetas Keskerakonda 32 protsenti tallinlastest, siis novembris ja detsembris 29 protsenti.

Reformierakonna toetus tallinlaste seas püsib kolmandat kuud 26 protsendi peal. Ka Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) toetus on sama mis novembris ehk 20 protsenti.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) toetus tallinlaste seas on tõusnud detsembris ühe protsendipunkti võrra 18 protsendini.

TNS Emor küsitles 778 valimisealist kodanikku ajavahemikus 23. novembrist 14. detsembrini. Detsembris oli "ei oska öelda" vastanute osakaal 29 protsenti.

Erakondade toetusprotsendid on näidatud nendest, kellel on erakondlik eelistus, seega "ei oska öelda" vastanute protsent elimineeritakse. Antud andmete näitamise viis muudab erakondade toetusprotsendid võrreldavaks riigikogu valimiste tulemustega. Seega antud andmete esitamine võimaldab näha erakondade võimalikku osakaalu riigikogus, kui valimised oleks toimunud uuringu küsitlusperioodil ja antud kandidaatide valikuga.