Keskerakonna Roosna-Alliku osakonna esimehe Aivar Tubli sõnul langes nende valik Kadri Simsonile seetõttu, et tegemist on suurte kogemustega poliitikuga, kes on oma programmis toonitanud ennekõike piirkondade arendamist ning aitamist.

„Edgar Savisaar on küll legendaarne poliitik, kelle pärandit ei tohi alahinnata, kuid selleks, et Keskerakond suudaks rakendada oma poliitikat ka mujal Eestis, vajame erakonna etteotsa inimest, kes suunaks kogu oma jõu erakonna arendamisse. Kadri Simson on kahtlemata võimeline Keskerakonda valitsusse viima ning Eesti elu edendama,“ sõnas Keskerakonna Roosna-Alliku osakonna esimees Aivar Tubli.

Tubli jätkas: „Omavalitsusjuhtidena näeme, et Eesti vajab tõsist riigipoliitika muutust ning me ei saa rahul olla olemasoleva korra jätkamisega. Eestis on üha süvenemas ääremaastumine ning väljaränne maalt ei näita peatumise märke. Poliitika muutmiseks on aga võimu juurde vaja uusi jõude ning ainus tõeline alternatiiv selleks on Keskerakond, kelle juhiks oleks Kadri Simson.“

Keskerakonna XV kongress toimub 29. novembril. Kandidaatide esitamise õigus on nii erakonna osakondadel, piirkondadel, kogudel kui ka lihtliikmetel.