11. mail uuele ametikohale asunud Pukk jätkab ka Keskerakonna pressisekretärina, mistõttu esitas Tallinna linnavolikogu liige Hanno Matto (SDE) linnavolikogu esimehele Kalev Kallole arupärimise.

"Taoline otsus tekitab küsimuse, kuidas kavatsetakse tagada volikogu avalike suhete korralduse erapooletus, kui seda teostab ühe erakonna pressisekretär," ütles Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraadist revisjonikomisjoni esimees Hanno Matto SDE teatel.

Pukk ütles Delfile, et sotside jaoks on paljud asjad Tallinnas vastuolulised, kuid tema sellega ei nõustu. "Kuna Keskerakonna fraktsioon on Tallinna linnavolikogus nii suur, siis ma ei näe, et seal oleks mingi probleem," sõnas Pukk, kelle kinnitusel paljud vajalikud teadmised kahel ametipostil kattuvad.

Ta sedastas ka, et on Keskerakonna pressisekretär olnud juba päris pikka aega ja ka varem töötanud paralleelselt teisel kohal, töötades riigikogu kantseleis Keskerakonna fraktsiooni nõunikuna.

Matto sõnul teeb asja eriti pikantseks olukord, et volikogu esimees Kalev Kallo on Keskerakonna finantssekretär. "Tekib kahtlus, et finantssekretär Kallo on erakonna kulude kokkuhoidmise eesmärgil võtnud erakonna pressisekretäri tööle Tallinna linnavolikogu kantseleisse," lausus Matto.

Pukk säärase väitega nõus pole. "Sellist asja absoluutselt ei ole. Ma arvan, et sotsidel ei ole midagi muud tarka öelda. Kui neil pole ettepanekuid Tallinna linna juhtimise juures, siis nad üritavad tegeleda mingite pseudoprobleemidega," sõnas Pukk.