“Siis on küll pahasti! Kaks tükki olen saanud ja need pika aja jooksul ära maksnud,” räägib Priit Toobal, kes roolib Toyotat vaheldumisi elukaaslasega, kirjutab Õhtuleht.

Viiest maksmata parkimistrahvist — kokku 153,4 eurot — tunnistab Toobal kolm omaks, kui kuuleb, et need on tehtud Toom-Rüütli tänaval, kus asub Keskerakonna büroo. Trahvid Suur-Karja 18 juurest (sel aadressil on Vanalinna ilusalong) ja Koidu 27 vastast olevat saanud elukaaslane.

Toobal uurib, kuidas ta ametlikest teadaannetest oma trahve näha saab, ja lubab need kohe pärast Õhtulehe kõnet ära maksta.

“Üldiselt ma telefoniga pargin, aga asi on selles, et kui ma autost väljudes telefoniga räägin, siis pärast enam meelde ei tule,” selgitab ta trahvide tulekut.

"Vabandan seoses parkimistrahvide ja nende seni mittetasumisega Tallinna linnas. Saadud trahvid olid tingitud hooletusest, kuid see pole loomulikult mingi õigustus. Olen tänaseks mulle määratud parkimistrahvid tasunud ning luban edaspidi olla hoolikam ja jälgida täpselt parkimiskorda. Ühtlasi kutsun üles ka kõiki teisi seadust ja korda täpselt jälgima," teatas Toobal täna hommikul Delfile.