Vakra ütles Delfile, et välistatud ei ole ka kolmanda kandidaadi esitamine.

Vakra avaldas lootust, et vaatamata erakonna juhtide püüdlustele teda piirkonna juhtimisest eraldada valivad Nõmme piirkonna liikmed teda tagasi.

„Ma loodan, et see mõte ja JOKK-skeemi kasutamine, kus teistest piirkondadest inimesi Nõmmele on kanditud, osutub läbikukkunuks ja mõistetakse seda, et ainult meeskonnana saab Keskerakonda juhtida,“ rääkis Vakra enne valimisi.

Vakra möönis, et teatud mõttes on see protsessi järg, mis algas aukohtus ja Keskerakonna juhatuses. Sellele vaatamata jäi Vakra optimistlikuks ja lootis, et nõmmelased ei tunnusta sellist JOKK-skeemi.

Kuidas salajasel valimisel hääled kandidaatide vahel jagunevad, peaks selguma õhtul kella 17-ks.

„See on salajane valimine,“ selgitas Vakra. „Kohal on 150 inimest, kõik Nõmme keskerakondlased ja need, kes on lisaks teistest piirkondadest üle toodud.“

Eesti Päevaleht kirjutas, et Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare kartus võim linnas käest anda on läinud nii suureks, et Tallinnas viiakse Nõmme piirkonna liikmeteks üle muude linnaosade elanikke.

Tallinna linnaametnikud iroonitsevad, et täna viiakse Nõmmele hulk piirkonna jaoks võõraid inimesi ja tehakse seda tellitud bussiga, sest muidu ei leiaks nad Nõmmet üles.