Volinikud kinnitasid juhatusele, et neile esitatud kahtlused on sisuliselt arusaamatud, sest kõik otsused olid tehtud linna huvides, teatas Delfile Keskerakonna Narva piirkonna asejuht Andrus Tamm.

"Varem meedias esitatud väited nagu oleks antud kinnisvara äriühingutele, mis kuulusid volinikele, ei vasta tõele, sest kõikide otsuste puhul oli tegu munitsipaalettevõtetele ja -asutustele kuuluva varaga.

Kui kahtlustuse saanud voiikogu saadikud poleks hääletanud kahtlustustes esitatud otsuste poolt, siis poleks vajalike häälte puudumisel linnale vajalike otsuseid vastu võetud ja ära jäänuks Narva linnale olulised investeeringud. Näitena võib tuua polikliiniku hoone Vestervalli 15 üleandmise SA-le Narva Haigla, et saaks luua kaasaegse perearstikeskuse. Ka teised kahtlustused on samaväärsed," ütles Tamm.

"Nagu kinnitasid Narva volikogu Keskfraktsiooni saadikud, siis kõik otsused olid tehtud Narva huvides ja keegi neist ei ole isikliku kasu saanud ühtegi senti. Narva volikogu Keskfraktsioon säilitab oma ühtsuse ja volikogu opositsiooni provokatsioonidele ei allu," põrutas Tamm lõpetuseks.