Nii näiteks kubiseb tänane partei leht Kesknädal partei senise juhi Edgar Savisaare kiitmisest. Pealkirjad nagu "Tänu Edgar Savisaarele kasvavad uued jääsporditähed", "Jaak Allik: Edgar Savisaare puhul kasutati ebaproportsionaalset jõudu" ja "Kõrgeima reitinguga erakond ei peaks esimeest vahetama" on vaid mõned näited, kuidas Savisaart ja tema kandiatuuri toetamist promotakse.

Sealjuures on lehes veel mitmeid artikelid, mille alatoon vihjab selgelt sellele, et Savisaareta partei vastu ei peaks ning keegi muu sellele kohale praegusel juhul ei sobiks.

Lisaks on tänane keskpartei leht läinud sisuliselt ka otseselt Kadri Simsoni mustamise teed. Loos pealkirjaga "Kolm küsimust Kadri Simsonile" kirjutab autor Jakko Väli näiteks nii:

"Tunnistan, et pidasin Kadri esilekerkimist erakonna esimehe kandidaadina esmalt kokkumänguks Savisaarega. Sest teistmoodi kui Savisaarega kokku mängides ei ole võimalik Keskerakonna esimeheks saada. Samas nõuab südikust astuda just äsja oma elu eest võidelnud ja selle võitluse napilt võitnud teeneka poliitiku vastu."

Seesama artikkel jätkub retoorikaga, kuidas Savisaare eemaletõukamisest poleks midagi praegu võita, vaid pigem kaotada. Artikli tuumaks on aga kolm küsimust Simsonile, millest kumab selgelt läbi süüdistav ja ründav toon. Need küsimused on:

1. Kas tõesti jätame oma kindrali vaenlase tule alla?
2. Kas teeme oma kätega Moskvale ja Rosimannusele uue vene partei Eestis?
3. Kas hävitame oma meedia, et saada kiita peavoolumeedialt?

Lisaks "Kesknädalale" on loomulikult ka Tallinna TV saanud tuurid Savisaare kiitmisel üles. Nii avaldati praegusest keskpartei juhist (kes muide linnapea kohustest ju tagandatud, ega peaks seetõttu linnameedias tegeliukult figureerima) eilses saates "Täna" videolõik, kus Savisaar rääkis enda paranemisest ja harjumest proteesjalaga.