"Lahkumisavaldused, millele Delfi oma tänases uudises viitab, on veel registreerimata, sest Keskerakonna büroo poole pöördus inimene, kes teatas, et tema allkirja on võltsitud ning tegelikult pole ta esitanud avaldust erakonnast lahkumiseks," väitis Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

"Arvestades süüdistuse tõsidust, pidasime õigeks kõigi avalduse esitanutega ühendust võtta ning kontrollida, kas sarnaseid juhtumeid võib Võrumaal olla veel toimunud. Mainitud inimese kaebuse osas pöördub Keskerakond prokuratuuri poole ning palub välja selgitada, miks ja kes on lahkumisavalduse esitanud võõra nime all ja allkirja võltsinud," teatas Pukk.

Keskerakonna büroole on juba teada, et lahkumisavalduse esitanute hulgast on hetkel veel viis inimest, kes on teatanud soovist erakonnast mitte lahkuda.

Delfi kirjutas täna, et Keskerakonna Võrumaa piirkonna juhatuse koosoleku päevakorras oli reedel 51 liikme lahkumisavaldused, kuid nendest rahuldati ainult kuus.

Keskerakonnast lahkunud Aado Kuhlap rääkis Delfile, et osakondade esimehed on kõik lahkumisavaldused rahuldanud, aga piirkonna juhatus ei pea seda millekski.