"Keskerakond on alati suhtunud teatrikunsti väga hästi ning loomulikult peame lugu ka NO teatrist," ütles Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk Delfile.

Antud etenduse kohta on Puki sõnul aga veel nii vähe informatsiooni, et raske on midagi täpsemalt öelda.

"Ilmselt on tegemist poliitilise satiiriga, millel on kahtlemata ühiskonnas oma ülesanne täita," ütles Pukk. "Senikaua kuni see pole pahatahtlik, ei ole põhjust sellesse ka kuidagi halvasti suhtuda."

Pressisekretärile teadaolevalt ei ole teater NO99 Keskerakonna poole pöördunud palvega olla etenduse konsultant või anda näiteks dekoratsioonideks mingeid konkreetseid erakonna logoga esemeid.

Puki sõnul ei ole erakond oma juhatuse liikmetele etenduse piletid veel broneerinud ega ostnud, kuid ta oli kindel, et Keskerakonna liikmete hulgas on neid, kes seda etendust vaatama lähevad.

Veebruaris etendub Nordea Kontserdimajas viiel korral hittmuusikal "Savisaar". Teater NO99 lavastuse autorite sõnul on tegemist eepilise suurvormiga, mis käsitleb kõiki ajastu aktuaalseid probleeme.

Traagiliselt lahtirulluvate sündmuste keskmeks on kirglik konflikt üksikisiku ja ühiskonna vahel. Teater NO99 järjekordne suurvorm pärast auhinnatud "Ühtset Eestit" ja "The Rise and Fall of Estoniat" põimib kokku kirevate karakteritega galerii, mille moodustavad Teater NO99 trupp ning massiivne koor.

Lavastajad Ene-Liis Semper ning Tiit Ojasoo. Lavastusega kaasneb reklaamikampaania üle linna.