Pukk ütles Delfile, et kuigi vahepeal levis info, et koosolek toimub täna, siis tegelikult see paika ei pea ja juhatuse kogunemise aeg pole ka praegu päris paigas. "Ma arvan, et see võiks olla tõenäoliselt järgmisel nädalal, ilmselt järgmisel reedel, aga selle kohta mulle veel ametlikku kutset saabunud ei ole," märkis Pukk.

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid sõnas esmaspäeval, et erakonna sekretariaat, sealhulgas peasekretär, pannakse paika reedel toimuval juhatuse kohtumisel, kuid ERR-i raadiouudiste andmetel jätkab peasekretäri kohal äsja riigikohtus lõpliku süüdimõistmise ära teeninud Priit Toobal, vahendasid Vikerraadio uudised.

Priit Toobal täpsustas esmaspäeval Delfile, et toimetab hetkel peasekretäri kohusetäitjana. Siis polnud ta enda sõnul veel otsustanud, kas soovib peasekretärina jätkata. "Eile (pühapäeva – toim.) õhtul erakonna juhatuse istungil Tondirabas määrati mind peasekretäri kohusetäitjaks – et saaksin enne lõpliku otsuse tegemist erakonna esimehega ja teiste mulle oluliste inimestega antud küsimuse läbi arutada. Palusin esimehelt ja juhatusel selleks aega," sõnas Toobal.

Seni kehtinud põhikirja järgi tulnuks riigikohtus süüdi mõistetud Priit Toobal ja Lauri Laasi erakonnast välja heita, kuid kongressil põhikirja muudeti. Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles ERRi raadiouudistele, et nüüd on see küsimus päevakorrast maas.