Hiljuti Reformierakonna peasekretärile Marti Kukele esitatud küsimustele erakonna trükiste Eesti Teataja, Tallinna Teataja, Reformikiri ja Paremad Uudised tiraaži ja väljaandmise maksumuse kohta vastas Reformierakonda esindav vandeadvokaat Carry Ginter, et erakond on vastava ülevaate andnud erakondade järelevalve komisjonile.

“Antud küsimuses ei pea Reformierakond koostööd Äripäevaga kohtuvaidluse ajal võimalikuks. Pärast vaidluse lõppu on Reformierakond nõus avalikustama erakondade rahastamise järelevalve komisjonile saadetud selgitused ja ülevaated,” märkis Ginter.

Täna peaks riigikogu erakondade rahastamise järelevalve komisjon Reformierakonnale teada andma, kas nende poolt 2009. aasta europarlamendi ja 2011. aasta riigikogu valimiste kampaaniakulude aruannetes perioodiliste väljaannete avaldamisega seotud kulude kajastamata jätmine oli õige või mitte.

Vaatamata korduvale meeldetuletamisele ei vastanud Keskerakond küsimustele ajakirjade Dirigent ja Režissöör väljaandmise maksumuse ja tiraažide suuruse kohta.