Kohalolijate andmeil pidulisi peksnud "everlastid" on suvepealinnas tuntud kui kurikuulsad pahandusetekitajad ja kõigi suuremat sorti pidude antikangelased. Kas jaanipäeval Lemmes aset leidnud peksmine tuli nüüd igavusest või allhoitud vihast, jääbki siinkohal tõenäoliselt selgusetuks, ent fakt on see, et tegemist pole ei esimese ega tõenäoliselt ka viimase korraga, mil “everlastideks” kutsutud poksijad enda vägivaldsusega mõnusa olemise ära on rikkunud.

Praeguseks on selgunud nelja peksmises kahtlustatava noore nimed, kellest ühe, neiu nimega Madli iseloomustuseks on tütarlapse lähedal olev allikas öelnud järgmist: “Madli pole absoluutselt vägivaldne inimene. Ta on selline suhteliselt ehe beib ja väga raske oleks teda ette kujutada kuskil löömingus.”

Samas möönab väidetavat peksjat iseloomustanud allikas, et tütarlapse puhul ei saa välistada midagi ning neiu tuttava hinnangul tuleb Madli käitumisviisi ühe olulise muutujana käsitleda tema kuulumist “kahtlasesse seltskonda”.

Seltskonna hukutava mõju toob peksjana kahtlustatava neiu puhul välja ka teine allikas, kelle sõnul liigub Madli sõpruskonnas üsna arvukalt inimesi, keda mitmete Pärnus toimunud kaklustega seostatakse. Allika sõnul sõbrustab kahtlustatav peksja ka inimestega, kellega teda iseloomustanud tütarlaps “läbi käia ei julgeks”.

Üks väidetavatest kakluse organiseerijatest Henry on Delfile kommentaari andnud tuttava sõnul samuti kõige enam süüdi selles, et on enda sõpru halvasti valinud. “Tegelikult ei ole Henry üldse vägivaldne, aga alkohol ja sõprusring on just see mis paneb neid [everlastikaid] seal asju tegema,” rääkis lähedalseisev isik.

Everlastiga varem seotud noored on meediale silma jäänud erinevate kriminaalsüüdistustega, mis varieeruvad kehalisest väärkohtlemisest petuskandaalide ja inimkaubitsemiseni.

Viimaste aastate jooksul on politsei eest plehku pannud "everlastikad" leidnud varjupaika näiteks Austraaliast ja Taist, kust poksiklubi staarliige Henri Lebedev Eesti meediale ja "mentidele" videotervituse saatis, milles noormees kodumaised võimud "v...u" saatis.