Olles tegutsenud kommunikatsioonimaastikul alates 1994. aastast, on Uudelepp jõudnud olla ligi seitse aastat Eesti Raadio uudistetoimetuses, kujundanud aastaid Rahvaliidu pressiesindajana erakonna poliitikute suhteid, kaitsnud Tallinna Ülikoolis propagandateemalise doktoritöö ning kujunenud tuntud poliitilise kommunikatsiooni valdkonna arvamusliidriks.

1974. aastal sündinud Uudelepa esimene tõsisem kokkupuude meediaga oli tema praktika aastatel 1994 - 1995, kui ta noore mehena sai kätt proovida Eesti televisioonis "Aktuaalse Kaamera" reporterina. Pärast seda siirdus mees juba tööle Eesti Raadiosse, kus töötas aastate jooksul uudistetoimetuse produtsendi ja parlamendikorrespondendina.

1998. aastal lõpetas Uudelepp Tallinna Tehnikaülikooli halduskorralduse eriala cum laude ning kaitses aasta hiljem samas ülikoolis magistriõppe väitekirja hoiakute kujundamise kohta.  

Aastal 2002 sai Uudelepast nüüdseks juba hingusele läinud Eestimaa Rahvaliidu teabejuht ehk erakonna suhtekorraldaja. "Teinekord tuleb lihtsalt leppida sellega, et iga kahtlustus tõlgendatakse sinu kliendi kahjuks. Saadud kogemus oli aga hindamatu ning kasvatas enesekindlust, et ka kõige raskemates olukordades on võimalik aidata oma kliendil avalikkuse ees parem välja näha. Tavaliselt just seda suhtekorraldajalt oodataksegi," kirjeldab Uudelepp kogemust erakonna pressiesindaja oma suhtekorraldusfirma kodulehel.

Eksperdi töö erakonna pressiesindajana lõppes 2007. aastal ning sellest ajast on mees teeninud leiba erinevates suhtekorraldusfirmades.

2008. aastal kaitses vastne ERRi nõukogu esimees Tallinna Ülikoolis doktoriõppe väitekirja, mis käsitles käsitles propagandat ehk mõjustamistehnikate rakendamist tänapäevastes ühiskondades.

1998. aastast alates õpetab Uudelepp Tallinna Tehnikaülikoolis noori kommunikatsiooni ning meedia valdkonnast huvitatud üliõpilasi.

Sellest kuust alates hakkavad ERRi nõukogus ekspertidena tööle nõukogu esimees Agu Uudelepp, Ajakirjade Kirjastuse juht Mart Luik ja Vanemuise teatri juht Paavo Nõgene. Lisaks neile jätkab investeerimispankur Rain Tamm, kes on nõukogu liige olnud ka seni.

Riigikogu liikmetest on ERR-i nõukogus praegu sotsiaaldemokraat Jaak Allik, reformierakondlane Igor Gräzin, IRL-i liige Priit Sibul ja keskerakondlane Priit Toobal.