"Olukord on ju liikluskorralduselt halb," tõdes Keila linnapea Enno Fels. Linnapea sõnul koostab ta maanteeametile ka pöördumise, et nüüdseks kaasataks Keila linna esindaja töökoosolekutele, et olla asjaga paremini kursis ning osaleda otsuste tegemises.

Felsi sõnul arutati kohtumisel liikluskorralduse olukorda ja seda, kuidas edasi minna. "Läbisõiduteed on halvad, auklikud ja võtavad möödasõidul kiirusi maha. Liikluskorraldajate töö ei ole olnud ka sugugi asjatundlik. Tekivad pudelikaelad."

"Objekt on keeruline, see on arusaadav," tunnistas Fels. "Sellega tuleb ju arvestada. Ega ei saa öelda, et noh, näe, nüüd tuli üks või teine asi ette. Ettenägematuid probleeme tuleb ka kindlasti, aga me näeme, et praegu pole töövõtja neid just parimal moel lahendanud. Tegelikult on reguleeriminegi olnud suhteliselt selline..."

"Nad saavad selle eest raha, see on nende töö. Nad on lepingu sõlminud ja nad peavad arvestama niisuguste asjadega, mis see kaasa toob ja kuidas neid probleeme lahendada," rõhutas linnapea.

Keila linna nõudmisi kirjeldab Fels järgmiselt:

"Meie sõnum oli see: läbisõiduteed peavad olema korralikud ja liikluskorraldus peab olema tasemel. Samuti peab olema Paldiski maantee jures oleva Statoili liiklus normaalsemalt korraldatud, et seal ei tekiks kogu aeg troppi."

"Tegime ka selle ettepaneku, et teha töid pikemalt, kas või öösiti. Vähemalt saaks seda tööde aega nii minimaliseerida, et võimalikult lühikese ajaga asi ära teha."

Kohtumisel tuli jutuks ka poleemikat tekitanud Luha tänava otsa sulgemine. "Me siin arutasime ja kaalusime, et antud situatsioonis tundub see olevat paratamatu selle lõputu õuduse vähendamiseks ja parema liiklusvoo saavutamiseks," nentis Fels.

"Luha tänava sulgemine on tekitanud siin küll poleemikat ja selliseid esmaemotsioone, aga tundub, et halvemaks see olukorda ei tee, pigem natukene paremaks. Sealt saab liikluse suunata sujuvamalt läbi ja teiseks ma vaatasin eilegi, et kõik see porimülgas, mis sealt tekkis, tassiti vihmaga mööda Keila linna laiali - ega seegi väga ilus pilt polnud, aga mis teha." 

Seoses Luha tänava sulgemisega lisas Fels, et see aitab töid paremini ja kiiremini läbi viia ning aitab kaasa sellele, et pingeid tekitavad tööd ei pikeneks veelgi.
"See pärast andsime ka loa Luha tänava kinni panekuks," põhjendas linnapea oma otsust.

Delfile antud intervjuus rääkis linnapea ka olukorra paranemisest, sest täna hommikul paranduse käigus olevat marsruuti läbi sõites polevat Felsi hinnangul erilisi ummikuid olnud.
"Nad võtsid meie kohtumiselt loomulikult kõik teadmiseks. Pidi küll ootama mõned minutid, aga vool läks päris ühtlaselt. Nad on nüüd vahepeal teid parandanud ja liikluskorraldus oli ka parem."