Ülemiste keskuse juurde on jäänud siiani istutamata 15 saarvahtrat, rajatud ei ole isegi istutuskohti. Tartu maantee äärsesse parklaserva Neste automaattankla kohale on istutamata ka projektis ette nähtud kaheksa pärna, teatas Tallinna pressiteenistus.

Haljastuspuudusi on ka kõigi endiste Citymarketite, nüüdsete Rimi hüpermarketite juures.

Haabersti Rimi ei ole istutanud projektis ette nähtud puid Rannamõisa tee poolsele parklaalale. Mustamäe Rimi juurde on jäänud istutamata osa pärnasid, osa istutatud 14 kasest on aga vigastatud või hävinenud.

Lasnamäe Rimi juures olev parkla ei ole rajatud projektikohaselt, ära on jäetud haljassaared. Haljasribadele on jäänud puud kas istutamata või on neid istutatud projektis ette nähtust kaks korda vähem.

Puud on jäänud istutamata ka Rocca al Mare keskuse juurde Paldiski mnt ja Mõisa tänava äärde. Mustamäe Prisma juurde ei ole istutatud projektis ette nähtud 20 puud, ei ole rajatud ka istutuskohti.

Sikupilli Prisma parkla-alale oli detailplaneeringu ja projekti asendiplaani järgi ette nähtud 61 puud, istutatud pole ühtegi, isegi istutusauke pole rajatud.

Tallinna linnaplaneerimise amet tegi juunis korralduse puudused hiljemalt 1. oktoobriks likvideerida.

Linna maastikuarhitekti Tiina Tallinna sõnul väärivad kiitust kõik Selverid, samuti Magistrali kaubanduskeskus ning Norde Centrum, kus on nõuetekohaselt rajatud kogu projektis ette nähtud haljastus.