Ent ka valimistele lubatud erakondasid ei koheldud võrdselt. Pettuste tõttu suurenes Kasjanovi sõnul eri allikate kohaselt võimupartei Ühtne Venemaa häälte arv umbes 20 protsendipunkti võrra. Nad said ametlikult pooled hääled, ent tegelikult oli nende toetus 30 protsendi kandis. Just 30 protsenti sai Ühtne Venemaa piirkondades, kus valimistulemusi oli raske võltsida, lausus Kasjanov täna Strasbourgis Euroopa parlamendis pressikonverentsil, kus tema võõrustajateks olid Kristiina Ojuland ja Belgia endine peaminister Guy Verhofstadt.

Kasjanovi sõnul nõuavad meeleavaldajad seetõttu valimiste tühistamist ja uusi, ausaid valimisi, mida kontrolliks kodanikuühiskond, mitte julgeolekuteenistused. "Inimesed ei taha revolutsiooni, vaid muutuseid valimiste teel," lausus Kasjanov.

Kui tõenäoliseks ta uute valimiste korraldamist peab, uuris Delfi Kasjanovilt? Kasjanov otse sellele ei vastanud, ent ta rääkis sellest, et laupäevasel meeleavaldusel tuli Moskvas tänavale 100 000 inimest ja politsei käitus erinevalt tavalisest väga viisakalt ja lausa aitas inimesi.

Verhofstadt lootis, et Euroopa Liit võtab võltsitud Vene valimiste suhtes selge seisukoha.