„Kindlasti ei ole Avandi ja Sepa intervjuu naljasaade. See on ikkagi aasta kokkuvõtteintervjuu peaministriga. Jah, tavapärasest raamist väljas, aga seda põnevam,” selgitas Normet Delfile.

Normet toonitas, et keegi ei ole intervjuud tehes rollis. „See ei ole näitemäng. Peaminister on peaminister ning küsitlejad on kodanikud oma päris nime ja päris näoga. Aga et saatejuhid on samamoodi suured isiksused oma maailmanägemise ning kogemusega, siis loomulikult tuleb sellest üks nauditav kohtumine.”

President Kersti Kaljulaidiga vestleb aastalõpuintervjuus Joonas Hellerma ning see on n-ö traditsiooniline intervjuu.

Eesti rahvusringhääling teatas kolmapäeval, et „Tujurikkujaga” lõpparve teinud näitlejad Märt Avandi ja Ott Sepp viivad tänavu läbi traditsioonilise aastalõpuintervjuu peaminister Jüri Ratasega.

„Ühest küljest on selline valik ebatraditsiooniline. Samas, Ott ja Märt on tõestanud oma tele- ja lavatöös suurepärast sotsiaalset närvi ning saavad ka selle ülesandega kindlasti hästi hakkama,” selgitas saatejuhtide valikut toimetaja Mart Normet.

Ott Sepp avaldas veendumust, et vestlus peaministriga saab olema huvitav. „Oma piiratud intelligentsi juures suudan ma esitada ainult lihtsaid või väga lihtsaid küsimusi,” selgitas Sepp. „Ja mind väga huvitab, kuidas suudab Jüri Ratas neile keeruliselt vastata.”

Peaministri intervjuu toimetusse kuulub ka Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora, kes oli ka „Tujurikkuja” produtsent. Saate režissöör on Marek Miil, produtsent Lii Kuldmäe. Saadet tutvustava karikatuuri joonistas Karmo Ruusmaa.