Delfile kinnitas Tuulbergile lähedalseisev allikas, et Ruhnu saare kõige rikkam elanik, tuntud ehitusärimees Aivar Tuulberg viidi kapo töötajate poolt helikopteriga saarele, et mehega koos teostada läbiotsimisi.

Kaitsepolitsei pressiesindaja Harrys Puusepp ütles Delfile, et ametkond "ei pea mõistlikuks menetluse praeguses staadiumis menetlustoiminguid üksikasjalikult lahata, jooksvalt uurida iga toimingu maksumust eraldi, samuti kinnitada ega ümber lükata kuidas täpselt ja mis kellegi väitel kuskil toimus."

Puusepa sõnul lähtutakse menetlustoimingutel sõiduvahendi valikul otstarbekusest ehk siis kasutatakse liikumisvahendit, mis on vajalik ja võimalik.

Menetluskulud selguvad aga kapo esindaja sõnul lõplikult menetluse lõpus.

Kinnisturaamatu järgi kuulub Tuulbergile Ruhnus mitmeid kinnistuid.

Teisipäeval esitati kahtlustus mitmele inimesele, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmisele kaasaaitamises, andmises ja vahendamises. Kõik kahtlustatavad on Eesti kodanikud.

Altkäemaksuga seoses on kapo sõnul kasu saadud Edgar Savisaarele ja kolmandale isikule ehk Keskerakonnale.

Kahtlustavate hulgas on ka ehitusettevõtte Rand & Tuulberg omanik Aivar Tuulberg. Teda kahtlustatakse altkäemaksu andmises.

Ärileht kirjutas hiljuti, et Tuulberg toetas muuhulgas kunagi Savisaare raamatu ilmumist ning kiitis oma varasemas intervjuus Tallinnas asjade liikumise kiirust.